Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 11. новембар 2015.

AMD: vratiće se naši slavni dani, sledeće godine ostvarujemo profit

AMD-ov menadžer prodaje komponenata u EMEA regionu, Nil Spajser, poručio je da je uveren da će se njegova kompanija vratiti u zonu profitabilnosti sledeće godine. Govoreći za CRN, Spajser je izjavio da je siguran da će se profitabilnost vratiti sve dok se kompanija drži svojih principa.

"Iz ličnog stava, uveren sam da AMD može da bude profitabilan. Verujem da radimo sa pravim korisnicima, tokom proteklih nekoliko godina postali smo mnogo jednostavniji za rukovođenje i poslovanje" poručio je on. Nil kaže da u cilju ostvarivanja profita, kompanija mora da osigura da se ulaže na pravim mestima. Takođe je rekao da žele da se fokusiraju na oblasti u kojima su dobri i da su to oblasti u kojima će investirati u velikoj meri.

To je u prvom redu preuzimanje primata na grafičkom tlu, a kompanija takođe želi da bude deo ciklusa nadogradnje na Windows 10. Spajser takođe misli da kombinacija Windowsa 10, pojava e-sportsa, i nove tehnologije i proizvodi koje je AMD objavio, znače da je PC i dalje veoma uzbudljivo tržište.

AMD testirao prototip Zen procesora: ispunili sva očekivanja

Izvor: Fudzilla

Sve informacije vezane za AMD, možete pogledati na AMD stranici na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Huawei Watch
  • Nagradna igra: osvoji Logitech K400 Plus tastaturu (video)
  • Test: Asus Maximus VIII Hero
  • Nagradna igra: osvoji Logitech Z533 zvučnike!

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |