Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

Asus predstavio novu Cerebrus seriju gejming periferija

Share
Twitt
g+1
Pinit

Asus je najavio novu Cerebrus seriju gejming periferija, koja uključuje Cerebrus gejming tastaturu, Cerebrus gejming miš i Cerebrus gejming podlogu za miša. Cerebrus gejming tastatura je USB tastatura sa LED osvetljenjem i čvrstim, nepromočivim dizajnom. Tastatura je opremljena dodeljenim makro tasterima (ukupno 12) i izdržljivom izradom koja je namenjena dugim sesijama igranja.

asus2_29.jpg

Cerebrus miš je optički gejming miš, pogodan za obe ruke, a dolazi sa četvorostepenim DPI prekidačem koji igračima omogućava da konstantno podešavaju osetljivost i preciznost miša. Za prikaz aktuelnog nivoa osetljivosti tu je i LED indikator u boji. Za bolju kontrolu tokom dugih sesija igranja, Asus je dodao i zaštitu oko gume za rukohvat koji sprečava klizanje uzrokovano znojem.

asus3_11.jpg

Na kraju, tu je i Cerebrus gejming podloga za miša. Podloga ima premijum tkanje i uključuje teksturiranu površinu koja nudi odličnu kontrolu i maksimalnu preciznost. Podloga je kompatibilna sa svim tipovima optičkih i laserskih miševa, a otporna je na habanje. Asus nije objavio cenu i dostupnost pomenutih Cerebrus gejming periferija.

Izvor: VR-zone

Sve informacije u vezi sa kompanijom Asus, možete pogledati na Asus stranici, na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |