Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Asus predstavio Zenfone 2 Deluxe Special Edition, sa 256 GB interne memorije

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Asus predstavio Zenfone 2 Deluxe Special Edition, sa 256 GB interne memorije

Kompanija Asus predstavila je još jednu varijantu Zenfone 2 telefona, ovog puta sa nadograđenim Intelovim čipsetom. Osveženi Asus Zenfone 2 Deluxe Special Edition dolazi uz Intelov Z3590 čipset sa quad-core procesorom koji radi na 2,5 GHz. Takođe, treba istaći i da novi telefon ima 4 GB LPDDR3 RAM memorije kao i 256 GB skladišnog prostora, čak i dodatno proširivog microSD slotom.

Ostatak specifikacija je ostao praktično nepromenjen, a to znači da telefon ima 5,5-inčni ekran 1080p rezolucije sa Gorilla Glass 3 zaštitom ekrana uz Android Lollipop platformu. Pored toga, tu je 13MP Pixelmaster kamera sa zadnje strane, kao i kamera od 5MP sa prednje uz neuklonjivu bateriju od 3000mAh. Trenutno nemamo informacije ni o datumu početka prodaje ni o ceni novog Asusovog telefona.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Asus, Lollipop, telefon, Zenfone 2 Deluxe


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |