Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Benchmark Top 10: Ratovi Zvezda i u vašem domu!

Share
Twitt
g+1
Pinit

Ratovi Zvezda ne prestaju da generišu milijarde dolara zarade u jednom od najprepoznatljivijih i najuspešnijih franšiznih koncepata širom sveta. Kao što dobro znate, nedavno se pojavio novi film, koji je pokrenuo čitavu mašineriju igračaka, čokolada, TV serija, crtanih filmova, nakita, ukrasa, gedžeta...Među onima koji su ispratili čitavu gungulu je i HP, koji je kreirao Star Wars Special Edition laptop.

Pre nego što pomislite da se radi o na brzinu sklepanom i našminkanom uređaju koji se prodaje po preskupoj ceni, dužnost nam je da vas upozorimo da to nije istina, u šta se možete uveriti i ukoliko budete pročitali naš test HP Star Wars laptopa. Reč je o veoma dobro odmerenoj konfiguraciji po sasvim prihvatljivoj ceni, koja je u nivou onoga što se nudi čak i u slučajevima kada laptop ne odlikuje specifičan dizajn. Kada je već tako, zašto ne biste svoj laptop izdvojili iz šume sličnih modela?



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |