Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

Cortana sada može da skenira email i podseća korisnika na poslovne obaveze (video)

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

Cortana sada može da skenira email i podseća korisnika na poslovne obaveze (video)

Cortana je jedna od premijum funkcija Windowsa 10, tako da ne čudi što Microsoft dosta ulaže u razvoj ovog servisa. Microsoft je objavio nekoliko novih funkcija koje stižu u Cortanu, a koje će korisnicima omogućiti da obave više aktivnosti tokom dana.

Jedna oblast, na koju se Microsoft posebno fokusira jesu podsetnici. Kako objašnjava Markus Eš, menadžer Cortana projekta, Cortana sada može da skenira korisnikov email u potrazi za njegovim obavezama i može da podseti korisnika sledeći put kada se ovaj uloguje na svoj PC.

Druga nova funkcija jeste mogućnost da Cortana upravlja kalendarom tako što će obezbediti osnovne parametre. Na primer, Cortana može da uoči kada korisnik ima sastanak koji je van uobičajenih radnih sati, ili sastanak koji se ne poklapa sa postojećim i slično. Novo Cortana ažuriranje trenutno pristiže korisnicima Windows Insider Programa, a očekuje se da će nakon testiranja biti dostupno i svim regularnim Windows 10 korisnicima.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Cortana, email, Microsoft, Video


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |