Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 28. јануар 2016.

iPhone 5se će imati brže A9 i M9 čipove

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...

iPhone 5se će imati brže A9 i M9 čipove

Ranije glasine su ukazivale da bi Apple iPhone 5se model trebalo da ima 4-inčni ekran, 8MP kameru i A8 CPU. Ipak, najnovije informacije sugerišu da će telefon imati još jači procesor. Prema navodima izvora sajta 9to5mac, iPhone 5se će biti opremljen A9 i M9 čipovima. Ovo znači da će, pored poboljšanih performansi, telefon podržavati i always-on Siri aktivaciju.

Kada je podrazumevani skladišni kapacitet u pitanju, pominje se da će on biti 16GB, dok se sugeriše i da će sekundarni kapacitet iznositi 64GB (za razliku od iPhone 5s modela koji je imao i verziju sa 32GB prostora). Očekuje se da će cena iPhone 5se modela biti ista kao i kod iPhone 5s uređaja. Takođe, sugeriše se i da će Apple prestati da proizvodi i isporučuje iPhone 5s, kada se novi 5se model bude pojavio na tržištu. To znači da će liniju Apple telefona činiti iPhone 5se, 6s, 6s Plus, kao i dolazeći modeli iPhone 7 i iPhone 7 Plus.

Izvor: benchmark.rs

By ceca • benchmark • Tags: Apple, iPhone 5se, Smartfon, telefon


[ comments ]



Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |