Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Ove godine stižu dva HTC Nexus telefona

Share
Twitt
g+1
Pinit

Prošle godine je Google po prvi put objavio dva Nexus telefona - Nexus 5X koji je razvio LG i Nexus 6P koji je razvio Huawei. Ovakav trend Nexus linije telefona bi mogao da se ponovi i u 2016. godini. Kako se prenosi u najnovijim izveštajima iz Kine, ponovo ćemo videti dva Nexus telefona u 2016. godini, a već sada se zna da će jedan od njih imati 5-inčni, a drugi 5,5-inčni ekran.

Ukoliko se ovo ispostavi kao tačno, to će biti pomalo čudan potez u mobilnom svetu jer telefoni generalno postaju sve veći i veći iz godine u godinu, a ne manji. Ovo kažemo jer su prošlogodišnji modeli imali 5,2-inčni ekran (LG Nexus 5X) i 5,7-inčni ekran (Huawei Nexus 6P). Ono što bi moglo biti još veće iznenađenje je da će oba telefona biti poverena na izradu jednoj kompaniji - HTC. Analitičar koji je izvor vesti poručuje da je malo verovatno da će ovo drastično pomoći kompaniji HTC na tržištu smartfona. Navodno, i Huawei je bio u trci za izradu Nexus telefona ove godine ali je HTC pobedio.

Test: LG Google Nexus 5X

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za HTC, možete pogledati na HTC stranici na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |