Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 19. јануар 2016.

Procurela skica otkriva dizajn LG G5 uređaja

Share
Twitt
g+1
Pinit

LG će navodno predstaviti svoj G5 flegšip uređaj na MWC konferenciji sledećeg meseca, pre uobičajenog datuma objave G serije. Kompanija LG je izjavila kako je konačno spremna da se direktno izbori sa svojim korejskim konkurentom, a Samsung će takođe predstaviti svoj Galaxy S7 flegšip na MWC konferenciji. Glasine navode da je LG značajno izmenio dizajn u odnosu na prethodne G uređaje, uključujući prošlogodišnji G4 model, a novoobjavljena skica to samo potvrđuje.

Kao što se može videti, G5 će verovatno imati celo kućište izrađeno od metala, sa izrezima na poleđini. Takođe će imati tastere za zvuk sa strane, nešto što nismo imali prilike da vidimo na LG G seriji od Optimus G telefona iz 2012. godine. Power taster će ostati na poleđini telefona odmah ispod kamere, ali će mu se ovaj put pridružiti i ugrađeni skener otiska prsta. Na donjoj strani uređaja će se nalaziti jedan zvučnik, dok će se na vrhu nalaziti džek od 3.5 mm.

Navodne dimenzije G5 telefona će iznositi 149.4 x 73.9 x 8.2 mm, što ga čini višim, a ujedno i užim od svog prethodnika. Prethodne glasine su navodile 5.6-inčni QHD ekran, Qualcomm Snapdragon 820 čipset, zadnju kameru od 20 MP, i selfi kameru od 8 MP.

Izvor: GSM Arena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |