Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 18. јануар 2016.

UAP otkriva platformu LG G5 telefona

Share
Twitt
g+1
Pinit

HTTP user agent profile novog LG uređaja se pojavio na internetu i tako nam otkrio koji internu oznaku modela donosi, odnosno koji operativni sistem je instaliran. Na osnovu screenshota možemo videti da će predstojeći uređaj imati oznaku modela LG-H830. Imajući u vidu da su LG-evi G4 flagship telefoni nosili brojeve modela LG-H810, LG-H811, LG-H812 i LG-H815, sasvim je lako pretpostaviti da se radi o predstojećem LG G5 telefonu.

Ono što takođe možemo videti je da će telefon pokretati Android 6.0 Marshmallow operativni sistem. Još ranije su se pojavljivali izveštaji koji su govorili da će LG G5 telefon imati 5,5-inčni ekran rezolucije 1440 x 2560 piksela (sa sekundarnim ekranom kao V10), Snapdragon 820 procesor, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, kameru od 16 megapiksela i bateriju od 2800mAh. LG je već poslao pozivnice za događaj koji će se održati dan pre Svetskog mobilnog kongresa 21. februara, a na njemu svakako očekujemo G5.

LG G5 telefon će debitovati na MWC konferenciji kako bi parirao Galaxy S7 uređaju

Izvor: GSMArena

Sve informacije vezane za LG, možete pogledati na LG hub-u na Benchmark sajtu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |