Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Microsoft Surface Phone bi mogao imati impresivne specifikacije: Snapdragon 830, do 8GB RAM-a

Share
Twitt
g+1
Pinit

Microsoftu je očajnički potreban premijum telefon kako bi se na tržištu takmičio sa Android i iOS uređajima. Posebno zbog činjenice što svi na Windows 10 Mobile gledaju kao na platformu za uređaje iz donjeg i srednjeg tržišnog segnmenta. Ipak, pojavljuje se sve više glasina o Microsoft Surface Phone uređaju, koji bi mogao imati prilično impresivne karakteristike.

Neki raniji izveštaji su sugerisali da Microsoft radi na čak tri Surface Phone verzije za 2017. godinu, a sada se pojavljuju i prvi detalji o karakteristikama. Prema informacijama sa Microsoftove stranice za minimalne hardverske zahteve, Surface Phone će pokretati Qualcomm MSM8998 čipset, poznatiji kao Snapdragon 830. S obzirom na to da čipset podržava do 8GB RAM-a, moguće je da će Microsoft na Surface Phone instalirati ovoliku količinu memoprije, ali za sada je ovo samo u domenu glasina.

Sajt Forbes sugeriše da Surface Phone neće biti prodavan u značajnim količinama, jer mu cilj neće biti da pojača Windows 10 Mobile učešće na tržištu, niti će mu cilj biti određena tržišna cena i masovna prodaja. Umesto ovoga, Surface Phone će služiti kao primer koliko stilizovan, skladan i koristan može biti Windows 10 na mobilnim uređajima.

Izvor: NextPowerUp



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |