Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 25. април 2016.

Pogledajte finalni trejler za Uncharted 4: A Thief’s End (video)

Share
Twitt
g+1
Pinit

Naughty Dog je objavio finalni trejler za Uncharted 4: A Thief’s End igru, koja stiže narednog meseca. Prva impresija je da trejler izgleda fenomenalno i postavlja odličan teren za dolazak igre.


Radnja Uncharted 4: A Thief’s End igre se dešava nekoliko godina nakon Uncharted 3 radnje. Nathan je u poteri za davno izgubljenim blagom kapetana Henry Averyja. Igra je potvrđena kao poslednji naslov u serijalu, a ističe se da će sigurno izazvati buru, posebno kada je kraj u pitanju, kako ističe ko-direktor igre Nil Drakman.

Uncharted 4: A Thief’s End stiže 10. maja za PlayStation 4 konzole.

Izvor: VG24/7



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |