Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 2. фебруар 2019.

Huawei P30 Lite stiže sa 1080p+ ekranom i trostrukom zadnjom kamerom


Nedavno su se posredstvom ruskog regulatornog tela Eurasian Economic Commission (EEC) pojavile informacije o tri nova Huawei-jeva pametna telefona iz P30 serije.

Sada stižu informacije o početnom predstavniku te serije uređaja. User Agent profil internet browsera tog uređaja otkriva da se radi o P30 Lite modelu koji se krije iza oznake MAR-LX1M i kodnog imena Marie Claire.

P30 Lite donosi 6-inčni ekran rezolucije 2312 x 1080 piksela (1080p+) u 19,3:9 formatu, u kombinaciji sa malim notchom za selfie kameru. Sa zadnje strane korisnike očekuje trostruka kamera koja uključuje po jedan 20-megapikselni, jedan 16-megapikselni i jedan 2-megapikselni senzor. Spominje se 18 W punjač te Kirin 710 čip.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |