Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 1. фебруар 2019.

Redmi Note 7 Pro stiže u 6/128 GB verziji


Redmi (Xiaomi-jev novi pod-brend za jeftinije uređaje) bi uskoro trebao da predstavi i takozvanu profesionalnu verziju telefona Note 7. Pro model bi u odnosu na postojeći trebao da dobije više radne i data memorije te drugačiju kameru i SoC.
Naime, dok Note 7 sa stražnje zadnje ima Samsung-ov senzor rezolucije 48 MP, Note 7 Pro bi trebao imati Sony-jev, IMX586 senzor takođe rezolucije 48 MP. Sa prednje strane ne očekuju se promene vezano uz kameru tako da bi i Note 7 pro trebao da ima 13-megapikselnu selfie kameru. Isto vredi i za dizajn uređaja koji ne bi trebao da bude drugačiji od običnog Note-a (možda tek boja).

Vezano uz radnu i data memoriju izvor navodi kako će Note 7 Pro imati 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije. Ako se glasine o dizajnu pokažu kao tačne tada će postojati i ulaz za memorijsku karticu pa će i data prostor biti moguće naknadno povećati.

Zadnja promena koju bi Redmi Note 7 Pro trebao da dobije je snažniji SoC. Izvor navodi kako će pro model umesto Snapdragona 660 dobiti Snapdragon-a 675. Za sada nema informacija o mogućem terminu predstavljanja kao ni o ceni koju bi Redmi Note 7 Pro mogao da ima na tržištu.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |