Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 4. март 2019.

Meizu Note 9 dobija i Lite verziju


Nakon obične verzije pametnog telefona Meizu Note 9 koja između ostalog sadrži Snapdragon 675 čip i 48-megapikselni Samsung-ov GM1 senzor čini se da je u pripremi i Lite verzija toga telefona.

Meizu Note 9 Lite na AnTuTu testu postiže 144.020 bodova, a sam benchmark alat takođe otkriva da se radi o telefonu sa starijim Snapdragon 660 čipom, ekranom rezolucije 2244 x 1080 piksela te operativnim sistemom Android 9.0 Pie.

Tu je i 12-megapikselna kamera (nije poznato radi li se o dvostrukoj zadnjoj kameri poput originalnog Note 9 modela). Više informacija o ovom telefonu treba očekivati u skoroj budućnosti.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |