Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 24. март 2019.

Potvrđen in-display skener za Huawei P30 Pro


U utorak, Huawei će i službeno predstaviti ovogodišnje flagshipe iz linije P. Podsetimo, reč je o telefonima P30 i P30 Pro te nešto slabijem P30 Lite.

Do sada se zahvaljujući leakerima o sva tri modela saznalo gotovo sve što se saznati moglo. P30 Lite kao najslabiji model temeljiće se na Kirin-u 710, a ostala dva takozvani standardni P30 i P30 Pro modeli na Kirinu 980. I dok će sva tri modela imati uzubljene ekrane, jedan od njih će unutar ekrana imati integrisan skener otisaka prstiju.

Ranije informacije govorile su kako će to biti P30 Pro, a ovih dana je stigla i svojevrsna potvrda tih navoda u vidu kratkog video zapisa. Video potvrđuje kako će Pro model imati na ivicama zakrivljen ekran te kako će se na njegovo vrhu nalaziti urez u obliku kapljice vode.



Takođe u videu se jasno vidi i kako je skener otisaka prstiju integrisan u donji deo ekrana. Čini se kako skener samo u tom delu ekrana i prepoznaje otisak što znači da će biti potrebno što tačnije naciljati taj deo ekrana kako bi se otključao uređaj.

Tačne specifikacije sva tri modela saznaćemo uskoro, u utorak 26. mart 2019. kada će Huawei u Parizu i službeno predstaviti nove P30 telefone.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |