Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 28. април 2019.

Procurele nove informacije o Xiaomi Redmi smartphoneu sa Snapdragon 855 procesorom


Na našim smo stranicama već pisali o mogućnosti da neki Xiaomi-jev pametni telefon iz Redmi serije na tržište dođe sa Qualcomm-ovim Snapdragon 855 čipom. Iz Kine sada stižu glasine o mogućim preostalim funkcijama ovog telefona.

Prema dostupnim glasinama, budući Redmi mobilni uređaj bi osim Snapdragon 855 čipa trebao da sadži i 6,39-inčni Full HD+ AMOLED ekran, 8 GB RAM te 128 GB interne memorije za skladištenje podataka.

Fotografska komponenta uređaja bazirala bi se na jednoj 32-megapikselnoj selfie kameri (koja će se najverovatnije izvlačiti ili uvlačiti u kućište telefona po potrebi) te trostrukoj zadnjoj kameri koja se bazira na jednom 48-megapikselnom, jednom 8-megapikselnom i jednom 13-megapikselnom senzoru.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |