Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 11. мај 2019.

YouTube Music ima 15 miliona pretplatnika


Prema pisanju Bloomberg-a, Google-ov pretplatnički servis za streamovanje muzičkog sadržaja YouTube Music sada ima više od 15 miliona korisnika.

Treba napomenuti da ova brojka osim YouTube Music-a uključuje i korisnike Google Play Music servisa koji je prošle godine u procesu rebrandiranja uklopljen u YouTube Music.

Google je službeno odbio da komentariše broj pretplatnika YouTube Music servisa, ali zato je napomenuo kako je broj pretplatnika toga servisa u razdoblju od marta 2018. godine do marta ove godine narastao za 60%.

Za poređenje, Apple-ov servis Apple Music trenutno broji oko 50 miliona pretplatnika, dok Spotify ima njih 100 miliona.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |