Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. јул 2019.

Apple bi mogao da ima novi rekord po skupoći


Svi znamo da su Apple-ovi gadgeti, telefoni i računari prilično skupe stvarčice i kada god se iz Cupertina pojavi nešto novo, uvek nas pomalo šokiraju cenama.

Prema izveštaju koji donosi Economic Daily News, Apple će i dalje ostati u tom trendu, jer će cena novog 16-inčnog MacBook Pro laptopa iznositi čak 3000 dolara. To će navodno biti cena najjeftinijeg osnovnog modela, što znači da ćete nadograđenu verziju sa boljom tehnologijom i većom memorijom plaćati još više.

Novi 16-inčni MacBook Pro imaće LCD ekran rezolucije 3072 x 1920 piksela i neće sadržati touch ekran jer je Apple više puta naglašavao da ga želi zadržati u formi laptopa.

Koliko god ovo delovalo skupo, budite sigurni da će vojske Apple-ovih fanova kupovati ovaj laptop kao i sve druge do sada. Apple za svoje proizvode može tražiti novca koliko god mu padne na pamet, ali oni će se prodavati bez ikakvih problema.

S obzirom da se kod nas i postojeći 15-inčni modeli MacBook Pro laptopa prodaju za preko 300.000 dinara, za očekivati je da će cene novih 16-inčnih modela u domaćim prodavnicama biti znatno veće.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |