Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 10. јул 2019.

Canon predstavio G7 X III kameru za vlogere


Canon je predstavio novu PowerShot kameru G7 X III posebno namenjenu radu na YouTube-u i Instagram-u. Kamera sadrži 20-megapikselni senzor i 1-inčne CMOS senzore sa DIGIC 8 procesorima slike i može snimati fotke na 20 fps uz ISO12.800.

Canon naziva novi aparat "novom generacijom vlogging kamere", što podupiru njegovim funkcijama. U njega je ugrađen 4,2x optički objektiv (24-100 mm f/1.8-2.8) sa optičkom stabilizacijom slike, a tu je i 3-inčni ekran koji se može zakrenuti za 180 stepeni za potrebe snimanja vlogga ili selfija, a kako bi imao odličan audio kvalitet, u njega su ugradili i ulaz za mikrofon.



G7 X III može snimati 4K video na 30 fps bez obrezivanja (croppovanja), što je funkcija koju može potući ni EOS R koji košta 2.300 dolara. U slow-motionu može snimati na 120 fps na 1080p rezoluciji, a posebno zanimljiva funkcija mu je direktno streamovanje na YouTube putem WiFi-a.

Zahvaljujući ugrađenom žiroskopu, G7 X III omogućava snimanje vertikalnog videa koji se može jednostavno dodavati na Instagram, pa je jasno da je ova kamera zaista namenjena ciljnoj grupi vloggera i YouTube-ra, a cena od 749 dolara deluje prihvatljivo.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |