Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 7. јул 2019.

Samsung Galaxy Note 10+ donosi kameru sa ToF senzorom; možda čak dva


Samsung Galaxy Note 10+, za kojeg je već potvrđeno da će biti službeno predstavljen 7. avgusta, trebao bi da donese kameru sa 3D ToF senzorom, javljaju izvori povezani sa dobavljačima. ToF (ToF of Flight) senzor inače služi za dubinsko merenje 3D objekata, zbog čega je koristan u kreiranju bokeh efekta te u kombinaciji sa raznim AI mogućnostima kamere.

Samsung je ToF senzor već ugradio u 5G verziju Galaxy-ja S10+ i Galaxy A80, a sada bi trebao biti prisutan i na Note seriji. Međutim, postoje podeljena mišljenja oko toga hoće li Note 10+ donet i jedan ili dva takva senzora, jednog pozadi, jednog napred. Ako je suditi po renderima i procurelim fotografijama, teorija o smeštaju istog na prednju stranu ne drži vodu jer smo videli samo jednu rupicu za kameru.

Treći izvodi opet navode da će ToF biti rezervisan samo za 5G verziju uređaja, ali s obzirom da se ovaj senzor ugrađuje i u pristupačnije uređaje, takav scenario je malo verovatan.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |