Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 20. јул 2019.

Samsung radi na drugoj generaciji Galaxy Fold-a?


Kako je poznato, Samsung je već predstavio svoj prvi pametni telefon sa savitljivijim ekranom Galaxy Fold, koji je potom zbog raznih problema upućen na doradu i još uvek nije službeno ponovno dostupan na tržištu (očekuje se do kraja ove godine).

Uprkos tome internet stranica Digitimes navodi, pozivajući se na neimenovani izvor, kako južnokorejska kompanija navodno radi i na službenom nasledniku prvog Galaxy Fold-a.

Izvor ne navodi previše informacija izuzev činjenice da će Galaxy Fold 2 imati glavni 6,7-inčni ekran koji se više neće savijati oko vertikalne ose već oko vodoravne ose te će dakle umesto oblika knjige poprimiti oblik školjke (poput Samsung-ovih clamshell mobilnih uređaja). Novina je i mali sekundarni 1-inčni ekran koji će poslužiti za notifikacije, prikaz vremena i drugo.

Početak masovne proizvodnje Galaxy Fold mobilnog uređaja očekuje se tokom prve polovine 2020. godine. Treba napomenuti kako je i Samsung-ova konkurencija u vidu kompanije Huawei takođe predstavila Mate X, svoj pametni telefon sa savitljivim ekranom, ali i on je privremeno odložen.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |