Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 30. јул 2019.

U Kini predstavljen Huawei nova 5i Pro, na ostalim tržištima poznat i kao Mate 30 Lite


Huawei je u matičnoj Kini predstavio novi ali već u ranijim glasinama spominjani pametni telefon nova 5i Pro koji će na međunarodnom tržištu ići pod imenom Mate 30 Lite.

Dolazi sa 6,26-inčnim IPS LCD ekranom rezolucije 2.340 x 1.080 piksela, 7-nanometarskim Kirin 810 čipom (kojeg je AnTuTu ocenio boljim u odnosu na Snapdragon 730), baterijom čiji kapacitet iznosi 4000 mAh te koja donosi podršku za 20 W punjenje (prazna baterija na 50% nakon pola sata punjenja) te operativnim sistemom Android 9.0 Pie.

Vredi istaknuti i fotografsku komponentu koja sa zadnje strane donosi četverostruku kameru u kvadratnoj izbočini koja se sastoji od jedne glavne 48-megapikselne kamera sa Sony-jevim IMX 586 senzorom i otvorom blende f/1.8, jedne 8-megapikselne kamere sa ultraširokim senzorom, jedne 2-megapikselne Super Macro kamere i jednog 2-megapikselnog senzora dubine. Selfie kamera se nalazi u rupi sa leve gornje strane ekrana uređaja te se bazira na 32-megapikselnom senzoru i otvoru blende od f/2.0.

Huawei nova 5i Pro odnosno Huawei Mate 30 Lite moći će se nabaviti u crnoj, zelenoj i plavoj boji. Takođe biće dostupan u tri različite kombinacije, onoj sa 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije (sa cenom od oko 290 evra), zatim sa 8 GB RAM-a i 128 GB interne memorije (cena od oko 330 evra) te na kraju sa 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije (cena od oko 370 evra).



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |