Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 23. јул 2020.

iPhone modeli za 2021. godinu možda neće podržavati sve 5G frekvencije


Internet stranica Digitimes navodi kako će Apple-ovi iPhonei za ovu godinu imati potpunu podršku za sve opsege 5G mobilnih mreža što uključuje mmWawe i frekvencije ispod 6 GHz.

Nije tajna da je podrška za puni opseg značajno povećala troškove izrade novih iPhone-a. Spomenuti mmWawe koristio bi se u gusto naseljenim lokacijama u gradovima, dok će se frekvencije ispod 6 GHz koristiti u prigradskim i gradskim područijima.

DigiTimes nastavlja priču navodeći kako će se Apple za iPhone koji stižu 2021. godine odlučiti za nešto drugačiji princip. Navodno bi trebali da budu predstavljeni posebni modeli iPhone-a koji imaju podršku za mmWawe ili frekvencije ispod 6 GHz, ali ne za oba opsega.

Modeli bi bili plasirani po specifičnim tržištima, tako da neka tržišta ne bi uopšte dobila mmWawe modele. Digitimes sugeriše kako će Apple u iPhone za 2021. godinu ugrađivati novi hardver pa se ne bi trebao oslanjati na opciju onemogućavanja postojećeg hardvera.

Sve informacije koje iznosi Digitimes su deo preliminarnog izveštaja i u budućnosti treba očekivati nove preciznije i iscrpnije informacije o ovoj temi.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |