Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 23. јул 2020.

Predstavljen Samsung Galaxy Z Flip 5G


Samsung je juče službeno predstavio 5G verziju kompaktnog savitljivog modela Galaxy Z Flip, koja sada u svom nazivu ima i 5G oznaku. Samsung Galaxy Z Flip 5G donosi i hardverska poboljšanja u odnosu na prethodnika.

Primarno jeste korišćenje novog Snapdragon 865 Plus procesora sa podrškom za 5G i dve nove boje – bronzana i siva. Uređaj je 1mm tanji od “prethodnika”, a ostatak specifikacija je identičan.

Imamo mali 1,1 inčni ekran kada je uređaj preklopljen i 6,7-inčni FullHD+ Dynamic AMOLED kada se uređaj rastvori. Masa je ostala istih 183 grama, a tu su i tri kamere. Prednja kod malog ekrana je rezolucije 10MP, dok pozadi imamo primarnu 12MP kameru sa OIS-om i 12 MP ultra širokougaonu kameru.

Memorijska konfiguracija je 8GB radne memorije i 256GB interne memorije, a kapacitet baterije je 3,300mAh uz bežično i reverzibilno punjenje. Tu je podrška za već spomenuti 5G, WiFi6, Bluetooth 5.0 i NFC. Predinstaliran softver je Android 10 i OneUI2.1 interfejs.

Uređaj se u prodaji očekuje od 7. avgusta po ceni od 1,449 američkih dolara. Navedena cena i datum prodaje odnosi se za američko tržište, a dopunićemo članak kada saznamo kakvi su Samsung-ovi planovi za naše tržište.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |