Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 1. април 2023.

Sledeći MacBook Air dolazi sa OLED ekranom


Ako je verovati najnovijim glasinama koje su proširili korejski mediji, Apple bi u sledeći MacBook Air laptop mogao napokon ugraditi OLED ekran. Tako The Elec prenosi da bi prvi takav uređaj svetlost dana mogao ugledati početkom sledeće godine, a sam ekran će isporučivati Samsung.

Apple već ugrađuje OLED ekrane na iPade, a proizvođač koji ga snadbeva OLED panelima je LG, takođe korejska kompanija. Samsung već neko vreme proizvodi OLED ekrane za iPhone, a sada bi njegova tehnologija napokon mogla doći i na MacBook računare.

S obzirom da Apple nema sopstvenu proizvodnju ekrana, nabavlja ih od spomenute dve korejske kompanije, a u igri je još i kineski BOE, koji je takođe pokrivao deo proizvodnje ekrana za iPhone.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |