Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 20. мај 2023.

Instagram pravi alternativu Twitter-u?


Prema izveštaju Bloomberg News-a, Instagram planira da lansira aplikaciju zasnovanu na tekstualnim porukama koja će se takmičiti sa Twitter-om, a mogla bi se pojaviti već u junu. Navodno, Facebook-ovu mrežu trenutno testira grupa uticajnih ljudi i kreatora.

Meta, kompanija koja je vlasnik Facebook-a, kontaktirala je agencije za talente i poznate ličnosti kako bi procenila njihovu zainteresovanost za isprobavanje rane verzije aplikacije, koja će biti integrisana sa Instagram-om, izjavio je novinar Alex Heath iz The Verge-a u svom bilten-u.

"Ova decentralizovana aplikacija je zasnovana na Instagram-u, ali će biti kompatibilna sa nekim drugim aplikacijama poput Mastodon-a", navodi se u bilten-u Lije Haberman, koja predaje društvene medije i influenser marketing na Univerzitetu UCLA u Kaliforniji.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |