Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 15. јун 2023.

Galaxy S23 FE stiže uskoro na odabrana tržišta


Pre nekoliko meseci, SamMobile je izvestio da će Samsung lansirati Galaxy S23 FE u četvrtom kvartalu 2023. godine. Međutim, sada tvrde da će Samsung Galaxy S23 FE biti lansiran u trećem kvartalu 2023. godine (između jula i septembra 2023), ali će biti dostupan samo na odabranim tržištima, dok će šire puštanje u prodaju uslediti u četvrtom kvartalu 2023. i prvom kvartalu 2024. godine.

Isti izvor takođe ponavlja da će Samsung Galaxy S23 FE biti pokretan Exynos 2200 SoC čipom sa AMD-ovom Xclipse 920 GPU jedinicom. Međutim, za razliku od Galaxy S21 FE, koji je dolazio sa Snapdragon ili Exynos čipom u zavisnosti od tržišta, Galaxy S23 FE će biti opremljen Exynos 2200 čipom u svim regionima.

Drugi nagađani specifikacije Samsung Galaxy S23 FE uključuju primarnu kameru od 50 MP, bateriju od 4.500 mAh sa brzim punjenjem od 25W, 6GB/8GB RAM-a i 128GB/256GB prostora za skladištenje.

Za sad nema zvaničnih informacija od strane Samsung-a o Galaxy S23 FE. Međutim, čuli smo glasine da će se telefon pojaviti pre Galaxy Z Fold5 i Galaxy Z Flip5, koji će biti predstavljeni poslednje nedelje jula na događaju u Seulu, Južna Koreja. Baterija Galaxy S23 FE takođe je nedavno dobila sertifikat, a sa novim izveštajem koji tvrdi da će telefon biti lansiran na odabranim tržištima u trećem kvartalu 2023. godine, možda bismo mogli videti Samsung kako otkriva Galaxy S23 FE već sledećeg meseca.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |