Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 11. јун 2023.

OnePlus Fold stiže u avgustu, a Nord 3 za par dana?


OnePlus priprema lansiranje svojih prvih preklopivih pametnih telefona i najnovijeg modela iz popularne serije OnePlus Nord uređaja. Prema najnovijim informacijama, lansiranje ovih modela je pred vratima.

Vesti stižu od poznatog dojavljivača Abhisheka Yadava koji je podelio informaciju na Twitteru. U svom tvitu je podelio sliku zvaničnog promotivnog postera pod nazivom 'OnePlus Road Trip Futurebound'. Na posteru se nalazi natpis 'Ponovo krenite ka najboljem od OnePlus-a' i period između '16. juna - 19. avgusta'. Stoga dojavljivač veruje da će OnePlus Nord 3 biti lansiran ili 16. juna ili ubrzo nakon tog datuma, dok će model OnePlus Fold stići nekada pre ili na sam dan 19. avgusta.

Nažalost, ovo su sve detalji koje je dojavljivač podelio. Međutim, na osnovu onoga što znamo do sada, Fold model će verovatno imati preklopivi primarni ekran od 8 inča QHD+ OLED-a, kao i sekundarni ekran od 6.5 inča FHD+ OLED-a. Takođe se šuška da će biti opremljen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 SoC čipsetom. S druge strane, OnePlus Nord 3 je srednje cenovni telefon za koji se veruje da će imati MediaTek Dimensity 9000 SoC čipset i visok 6.73 inčni 1.5K AMOLED ekran.

Za one koji nisu upoznati, 'OnePlus Road Trip Futurebound' je najnovija promotivna kampanja kompanije u okviru koje će organizovati putovanje. Ova promotivna događanja na putu će ih odvesti do Royal Global University u Guwahatiju, Indija, a očekuje se da će OnePlus otkriti najnoviji uređaj srednjeg cenovnog ranga tokom ovog putovanja.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |