Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 26. фебруар 2014.

Facebook Messenger uskoro stiže na Windows Phone



Glavni čovek projekta Windows Phone unutar Microsoft-a, Joe Belfiore, na konferenciji za medije uoči MWC-a najavio je da korisnike njihove platforme u narednim nedeljama očekuje velika novost – lansiranje aplikacije Facebook Messenger.



Kako je izjavio, Microsoft zajedno sa Facebookom već neko vreme radi na razvoju i testiranju spomenute aplikacije, i u ovom trenutku ona već vrlo dobro funkcioniše. Korisnici bi je na raspolaganju trebali imati uskoro, dakle u narednih nekoliko nedelja.



Osim ove najave, Belfiore se u svom govoru osvrnuo na proteklu poslovnu godinu, za koju kaže kako je bila dobra za Windows Phone platformu. Posebno je zadovoljan rastom na velikim evropskim tržištima poput Italije i Velike Britanije, ali i porastom broja aplikacija dostupnih u Store-u, kojih je trenutno preko 200.000.



Istaknuo je kako je prošle godine Microsoft na WP doneo popularne servise poput Vine-a, Waze-a i Instagram-a, a uspešna se praksa nastavlja sada sa Facebook Messenger-om.



Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |