Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

субота, 18. јул 2020.

Pobedite u igrici i osvojite doživotnu pretplatu na Netflix


Netflix održava gaming turnir za sve fanove filma The Old Guard u kojem glavnu ulogu tumači Charlize Theron, a pobednik će osvojiti pretplatu za popularnu video streaming platformu na 1000 meseci, odnosno čak 83 godine, što bismo mogli nazvati doživotnom pretplatom na servis.

Kako biste osvojili pretplatu, moraćete pobediti u browser igri The Old Guard, koja je aktivna između 17. i 19. jula.

Kako biste pobedili i osvojili Netflix-ovu pretplatu, nakon isteka gaming turnira moraćete da zauzimate prvo mesto na listi.

Igra je arkada iz ptičijeg pogleda (top-down) i povezana je sa akcijskim delovima filma koji se temelji na grafičkoj noveli Grega Rucke, kao što možete videti u ovom videu.



Igrači će se naći u ulozi glavnog lika Andromache od Scythije, koju u filmu glumi Theron, a imaće na raspolaganju njenu sekiru sa dvostrukim sečivom pod nazivom Lebrys.

Igra je aktivna od juče u 17 sati po našem vremenu, a možete je igrati putem ovog linka.


Izvor ITvesti
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |