Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 25. фебруар 2014.

Izaberi mobilni telefon kakav želiš






Za sve one koji traže dobru ponudu za novi mobilni telefon, ali je teško pronalaze u šumi svakakvih ponuda na našem tržištu, i za one koji ne mogu bez dnevne doze novosti o mobilnim tehnologijama, preporučujemo novi portal – TopMobilni.rs.


TopMobilni_Logo-rs Zašto TopMobilni? Pored najveće baze mobilnih uređaja svih brendova, novi sajt donosi jedinstveni sistem koji analizira i upoređuje sve ponude mobilnih operatora i sim-free prodavaca u Srbiji.


Sada možete lako pronaći ponudu za mobilni telefon koja najviše odgovara vašim zahtevima po ceni, ali i minutima, porukama i megabajtima i tako smanjiti troškove. TopMobilni sistem može da uporedi sve standardne i nestandardne ponude tarifa na tržištu što do sada nije bilo moguće. Za one koji više vole da kupe mobilni bez ugovora, tu su

i ponude prodavaca iz cele Srbije.


Uz najbolju ponudu možete pronaći odmah i najbližu adresu uz Mobilni adresar Srbije.


TOP Pored najboljih ponuda, Topmobilni.rs svakodnevno donosi poslednje vesti, kao i testove mobilnih telefona, fableta i tableta. Tu su svi najnoviji flagship modeli, ali i povoljniji uređaji dostupni kod domaćih operatera i prodavaca.


Tim koji uređuje TopMobilni.rs obećava još puno novina u narednom periodu. Proverite na www.topmobilni.rs.











Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |