Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 26. фебруар 2014.

Tegra Note 7 LTE tablet

Na NVIDIA štandu smo naišli na Nvidia tablet. Radi se o NVIDIA Note 7 LTE verziji. Tegra Note 7 LTE je identičan tablet kao WiFi verzija ovog tableta samo što sada ima dodatno NVIDIA i500 LTE modem.

Ovaj tablet je nešto teži od WiFi verzije i ima drugačiju zadnju stranu tableta, liči na Nexus 7 iz 2013. godine. Tablet ima Tegra 4 procesor i Android 4.4.2 KitKat.


Tegra Note 7


Isprobali smo stajlus namenjen za ovaj tablet i odlično radi. Izuzetno je precizan i lagan za upotrebu. Meni se baš dopao. Kako smo uspeli da saznamo od lika iz NVIDIA, tablet bi trebao da se plasira otključan u drugom kvartalu ove godine. Ideja je da se distribuira preko njihovih partnera koji distribuiraju i grafičke kartice, što je pametno, zašto tu saradnju ne bi iskoristili. Koštaće 299 dolara.


NVIDIA je takođe predstavila i Wiko WAX telefon koji ima Tegra 4i čipset, NVIDIA-jin prvi integrisani LTE mobilni procesor koji kombinuje GPU sa 60 jezgara i LTE modem. WAX ima ekran od 4,7 inča 720p rezolucije i 8 MP kameru. Biće dostupan u Evropi početkom aprila.


Pitali smo na Wico štandu da li planiraju distribuciju i u Srbiji, kažu da nas imaju u planu ali ne pre 2015. godine.








Izvor SrboDroid
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |