Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 25. децембар 2014.

Samsung nezvanično potvrdio Lollipop ažuriranje za Galaxy S4 i Note 2






1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(No Ratings Yet)

Loading...

Samsung nezvanično potvrdio Lollipop ažuriranje za Galaxy S4 i Note 2



Na finskoj stranici samsung.com sajta pojavila se tabela koja prikazuje detalje u vezi sa narednim planiranim ažuriranjima nekoliko uređaja na Android 5.0 Lollipop.


Među njima je i nekoliko starijih Samsung modela. Na ovoj listi se nalaze Galaxy Note 4 i Note 3, za koje se i ranije očekivalo da će dobiti Lollipop. Iznenađenje predstavlja uključivanje Galaxy Note 2 modela, koji se na tržištu pojavio septembra 2012. godine. Na listi za ažuriranje na najnoviji Android OS su i Galaxy S5 Mini, Galaxy Alpha i Galaxy S4 modeli.


U svakom slučaju, ove informacije o ažuriranju potežu brojna pitanja. Da je u pitanju neki drugi sajt sa koga su informacije procurele, veovatno bi odmah bile odbačene. Ovako, deluje kao da Samsung pravi veliki preokret u politici pružanja softverske podrške za svoje uređaje. Da li će ovako i biti videćemo u predstojećem periodu.


Izvor: Benchmark


By android • Android vesti • Tags: Android 5.0 lollipop, samsung, Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy S4, telefoni










Support us!


Please support our page with a click!








Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |