Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. децембар 2014.

Telekom Srbija u novom ruhu






Kompanija Telekom Srbija otvorila je novu poslovnicu u Beogradu u TC Merkator. Novootvoreni prostor uređen je na potpuno novi način koji korisnicima pruža mnogo topliji ambijent od uobičajenih prodavnica, u kome će u neposrednom kontaktu s prodavcem lakše doći do potrebne usluge.


Telekom-Srbija-01


Novu poslovnicu svečano je otvorila Natalija Jegdić, izvršna direktorka za privatne korisnike Telekoma Srbija i tom prilikom istakla da se radi o potpuno novom pristupu korisniku i da će ovaj pristup biti odlika poslovnica Telekoma Srbija i u budućnosti. “Mlade arhitekte i dizajneri koji su radili na ovom projektu pokazali su puno znanja, kreativnosti i hrabrosti, a mi smo bili hrabri da ovaj predlog prihvatimo i primenimo”, naglasila je gospođa Jegdić.


Telekom-Srbija-02 Novi prostor zaista nudi ugodniji ambijent za razgledanje uređaja i zaključivanje ugovora, pri čemu prodavac sedi zajedno s korisnikom, sa iste strane stola. Najmlađim korisnicima, ali i starijim ljubiteljima kompjuterskih igara i konzola, namenjen je poseban kutak gde mogu isprobati svoje veštine, ali i proveriti koju konzolu da kupe u okviru ponude atraktivnih Box paketa.











Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |