Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 26. децембар 2014.

ZTE otkrio dva nova Android telefona




Kompanija ZTE predstavila je dva nova Android telefona koja se u ovom trenutku mogu kupiti samo u SAD. Prvi telefon nosi naziv ZTE Speed i on se odlikuje 4,5-inčnim ekranom rezolucije 540 x 960 piksela kao i Android 4.4 Kitkat platformom. Ostale karakteristike govore o quad-core 1,2 GHz Qualcomm Snapdragon 400 procesoru, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, kameri od 5 megapiksela kao i bateriji od 2000 mAh.


Drugi telefon nosi naziv ZTE Zinger, a on dolazi sa 3,5-inčnim ekranom nepoznate rezolucije kao i sa identičnom Android 4.4 Kitkat platformom. Njegove specifikacija govore o dual-core 1,2 GHz procesoru, 512 MB RAM i 4 GB interne memorije kao i bateriji od 1500 mAh.


zte2_2.jpg


Izvor: Phonearena






NAJČITANIJE



  • Poklanjamo SONY 20th anniversary PS4 konzolu - novogodišnja nagradna anketa


  • Test: Samsung 28UD590 4K monitor


  • Test: HTC Desire Eye


  • Velike brzine, povećanje dometa WiFi mreže: ASUS RT-N18U, PCE-AC68, RP-N53



TOP KOMENTARI



TOP KOMENTARI



Benchmark Forumu








Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |