Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 16. април 2015.

MUKAMA JE KRAJ: Google radi na novim baterijama koje će trajati do 3 dana






1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars(No Ratings Yet)

Loading...

MUKAMA JE KRAJ: Google radi na novim baterijama koje će trajati do 3 dana



Baterije bi trebalo da budu manje, bezbednije i jače. Nova tehnologija Google-a bi trebalo da omogući i razvoj veoma tankih savitljivih baterija.


Istraživači iz Google-ove laboratorije Google X rade na oko 20 modela novih baterija većih performansi od postojećih, koje bi trebalo da omoguće smartfonu ili računaru autonomiju od dva do tri dana.


Google-ova laboratorija pokušava da poboljša tehnologiju u litijum-jonskim baterijama koje se već nalaze u smartfonima, i usmerena je na integrisanje u baterije više čvrste, nego tečne energije.


Baterije bi trebalo da budu manje, bezbednije i jače. Ta tehnologija bi trebalo da omogući i razvoj veoma tankih savitljivih baterija.


Trebaće, međutim, da prođe još vremena pre nego što bude moguće da se smartfoni pune svaka tri do četiri dana.


Izvor: telegraf.rs


By android • Android vesti • Tags: baterija, google, Smartfon, Trajanje










Support us!


Please support our page with a click!








Izvor androidmarket
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |