Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 23. август 2015.

Asus T100HA 2-u-1, sa Atom x5 procesorom, stiže uskoro po ceni od 300 evra

Follow @benchmark.rs

Asus Transformer Book T100 linija 2-u-1 laptopova je bila prilično popularna poslednjih godina, a sve zahvaljujući kompaktnoj veličini, pristojnim performansama i odličnoj ceni. Sada se Asus sprema da lansira najveće ažuriranje svoje Transformer Book T100, otkako je ona lansirana pre gotovo dve godine.

U junu je kompanija otkrila Transformer Book T100HA sa Intel Atom Cherry Trail procesorom i USB Type-C portom. Sada je ovaj laptop dostupan za prednaručivanje u Francuskoj po ceni od 299 evra i više (u zavisnosti od konfiguracije). Početni model dolazi sa 2GB RAM-a i 32GB SSD skladišnog prostora, ali će postojati i modeli sa 4GB RAM-a i 64GB ili 128GB skladištem. Svaki od modela dolazi sa Windows 10 Home verzijom operativnog sistema.

Transformer Book T100HA ima 10-inčni displej sa rezolucijom od 1280 x 800 piksela i Intel Atom x5-Z8500 Cherry Trail procesor. Od portova, tu su micro USB port, USB 2.0 port pune veličine i USB Type-C port, zajedno sa micro HDMI portom, stereo zvučnicima, 5MP kamerom na poleđini, 2MP prednjom kamerom i microSDXC čitačem kartica. Baterija od 30Whr bi trebalo da bude dovoljna za do 12 sati rada na laptopu tokom reprodukcije videa. Tablet poddržava i 802.11a/b/g/n WiFi i Bluetooth 4.0.

Izvor: Liliputing

Sve informacije u vezi sa kompanijom Asus, možete pogledati na Asus stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

  • Test: Sapphire Radeon R9 390 Nitro OC 8 GB
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |