Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 18. август 2015.

Digitalni servisi uz Telenor Play+ pakete

Pored digitalnih servisa Novinarnica, Deezer, Capture, Društvene mreže i Sport Uživo, korisnici Telenor Duo i Trio Play+ paketa koji se opredele za kupovinu jednog od modela telefona u ponudi na 12 ili 24 mesečne rate – Microsoft Lumia 640 LTE, Samsung Galaxy Grand Prime VE, LG LEON LTE, imaće i 30% popusta na mesečnu pretplatu.

Digitalni servisi na dlanu uz Telenor Play+ pakete_foto2 (3)U zavisnosti od toga za koji se od Play+ paketa odluče, korisnici će moći besplatno da aktiviraju jedan, dva ili tri digitalna servisa, uz standardne opcije za razgovor, dopisivanje i surfovanje na internetu. Pored toga, svaki od Play+ paketa uključuje minute ka svim mrežama, neograničen broj minuta unutar mreže, SMS i internet. Nepotrošeni minuti, poruke i megabajti prenose se u naredna tri meseca.

Digitalni servis Deezer sa više od 35 miliona pesama omogućava korisnicima da slušaju muziku koju vole u izuzetnom kvalitetu, Sport Uživo donosi rezultate sa terena za 15 različitih sportova. Pored toga, Društvene mreže je mesečni tarifni dodatak koji omogućava  pristup Facebook, Twitter i WhatsApp društvenim mrežama uz neograničen internet saobraćaj, Capture pruža mogućnost kreiranja ličnog prostora na internetu u kojem mogu da se sačuvaju, pregledaju i podele fotografije iz mobilnog telefona, dok digitalni servis Novinarnica omogućava korisnicima da čitaju najnovija izdanja popularnih magazina.

Servisi se biraju i aktiviraju putem aplikacije ili portala Moj Telenor i u okviru paketa mogu se menjati svakog meseca.

Uz nova tri modela telefona, koje je moguće uzeti na 12 ili 24 rate bez kamate, korisnici mogu da iskoriste pun potencijal Play+ paketa zahvaljujući Telenor Pametnoj mreži koja omogućava velike brzine interneta.



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |