Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 21. август 2015.

Lenovo ZUK Z1 sa Cyanogen modom, spreman za internacionalnu objavu

Ranije ove godine, uz podršku kompanije Lenovo, nastala je kompanija a sanjom i novi brend - ZUK. Njihov prvi proizvod je ZUK Z1, pristupačni 5.5-inčni smartfon koji košta oko 280 dolara. Z1 je originalno bio ekskluziva za kinesko tržište, ali sada ZUK započinje promociju svog telefona za svetsko tržište.

Prema zvaničnom saopštenju, ZUK Z1 za svetsko tržište će zadržati sve svoje specifikacije, ali će zameniti klasičnu Android Lollipop platformu Cyanogen OS-om 12.1.

00003.jpg

Što se tiče specifikacija, ZUK Z1 dolazi sa 5.5-inčnim displejom rezolucije 1080p i pokretaće ga prošlogodišnji Snapdragon 801 čipset sa 3 GB RAM memorije. Od ostalih specifikacija, poseduje zadnju kameru od 13 MP, selfi kameru od 8 MP, 64 GB interne memorije, podršku za LTE konekciju, skener otiska prsta i bateriju od 4,100 mAh. Takođe, na sebi će imati USB port C tipa.

Zvaničnu cenu Z1 modela za svetsko tržište ZUK će objaviti sutra.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)
  • Test: ASUS RT-AC3200, 4G-AC55U, EA-AC87
  • Test: NZXT Phantom 530

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |