Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 21. август 2015.

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain neće imati Pre-Load podršku na PC-ju

Iako veliki broj PC igara ima podršku za pre-load-ovanje, izgleda da to nije slučaj sa predstojećom igrom Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Metal Gear Solid-ov community menadžer, Robert Alen Peler, potvrdio je da novi deo Metal Gear serijala neće podržati ovu funkciju, koja je poprilično "uobičajena praksa" za PC igre. Nije naveden ni jedan specifični razlog zašto je ova funkcija odbačena.

Iako neće moći da se pre-loaduje, Phantom Pain je od danas dostupan za preorderovanje preko Steam-a, a otključava se 1. septembra. Međutim, konzolna verzija Phantom Pain igre će podržavati funkciju pre-loadovanja. Kao i PC verzija, konzolne verzije Phantom Pain igre če biti dostupne 1. septembra.

Pre-loadovanje omogućava igračima da preuzmu igru pre njene zvanične objave, tako da prilikom objave igrači mogu odmah započeti igranje. Ovo je jako korisna funkcija, budući da današnje igre itrkako znaju da budu velike za download. Prema izvorima, osnivač Metal Gear serijala, Hideo Kodžima će napustiti Konami nakon što Phantom Pain bude bio objavljen sledećeg meseca.

PC verzija Phantom Pain-a je originalno planirana za 15. septembar, ali je Konami želeo da uskladi njenu objavu zajedno sa verzijama za konzole. Konami je takođe objavio da korisnici koji preorderuju Phantom Pain igru preko Steam-a, potpuno besplatno dobijaju i primerak Ground Zeroes igre. Pored toga, Konami je objavio novi trejler koji potvrđuje da če novi multiplejer mod, Metal Gear Online, biti dostupan prilikom inicijalne objave igre.

Izvor: Gamespot

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |