Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

петак, 21. август 2015.

Microsoft će od sada objavljivati detalje samo o veoma važnim Windows 10 ažuriranjima

Microsoft je prošle nedlja objavio treće kumulativno ažuriranje za Windows 10. Međutim, na iznenađenje mnogih, dokumentacija koja je pratila ažuriranje (KB3081438) nije pružala nikakve informacije šta pomenuti apdejt sadrži, sem da "uključuje poboljšanja funkcionalnosti Windowsa 10".

Microsoft objavio i treće kumulativno ažuriranje za Windows 10

Ovo je iznenadilo mnoge korisnike operativnog sistema, posebno ako se zna da je Microsoft objavio sadržaj prethodna dva kumulativna ažuriranja. Kompaiija je sada dala i objašnjenje koje se tiče politike change logova za Windows 10 zakrpe:

"Kao što smo to radili i u prošlosti, objavljujemo KB članke relevantne za većinu ažuriranja koje donosimo uz Windows servis. U zavisnosti od značaja ažuriranja i toga da li donosi bitne funkcije Windows korisnicima, možemo izabrati dodatnu promociju novih funkcija koje donosimo", izjavio je zvaničnik Microsofta u intervjuu za The Register.

Izvor: Neowin

Pratite naš Windows 10 hub sa najnovijim i najsvežijim informacijama o novom Microsoftovom operativnom sistemu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |