Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 29. септембар 2015.

AMD lansirao šestu generaciju Pro APU-a

Follow @benchmark.rs

AMD je danas lansirao novu liniju šeste generacije "Pro" APU-a, koji su bazirani na kompanijinim mobilnim Carrizo APU-ima, najavljenim ranije ove godine. Iako je Pro linija slična potrošačkoj liniji iz perspektive arhitekture, ovi APU-i su specifično dizajnirani za komercijalne i poslovne sisteme.

Glavna prednost kupovine novih mobilnih Pro APU-a, u odnosu na standardni Carrizo APU, jesu AMD-ove sigurnosne funkcije i pouzdanost. Svaki Pro APU šeste generacije sadrži AMD Secure Processor i uključuje TrustZone tehnologiju, koja izoluje sigurnosne aplikacije poput antivirusa i digitalnih novčanika u "siguran svet" van APU-jezgara za obradu podataka. Kada je osiguranje u pitanju, novi Pro APU-i dolaze sa proširenom OEM garancijom od 36 meseci, 18-mesečnom stabilnošću za sliku i 24-mesečnom obavezom za dugovečnost proizvoda. AMD obezbeđuje i Pro Control Center koji donosi intuitivnu konfiguraciju sistema i i rešenja za upravljanje koja su idealna za manje firme.

amd2_13.jpg

Sa hardverske strane, novi AMD Pro APU modeli su identični Carrizo liniji za potrošače. Top model je PRO A12-8800B, koji dolazi sa četiri CPU jezgra, osam GPU jezgara, radnim taktom od 3.4GHz i maksimalnom GPU frekvencijom od 800MHz. Tu su još i PRO A10-8700B, PRO A8-8600B i PRO A6-8500B modeli. Svi su izrađeni u 28nm proizvodnom procesu i imaju Excavator x86 CPU jezgra i Radeon GCN GPU. AMD je najavio da će novi Pro APU-i na nekim laptopovima imati Qualcomm X5 LTE modem, sa Category 4 brzinama u Evropi i Americi.

Izvor: AMD

Sve informacije u vezi sa kompanijom AMD, možete pogledati na AMD stranici, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |