Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

недеља, 13. септембар 2015.

Apple Pencil će raditi samo uz iPad Pro

Apple Pencil će raditi samo uz iPad Pro

Apple je u sredu uveče predstavio 12,9-inčni iPad Pro zajedno sa Apple Pencil olovkom. Međutim, ne samo da olovka košta 100 dolara već će raditi samo uz iPad Pro tablet, potvrđeno je za Mashable. Uprkos tome što novi iPhone 6S i 6S Plus telefoni imaju sloj displeja osetljiv na pritisak kako bi se omogućio 3D Touch, olovka neće raditi sa njima niti sa bilo kojim drugim iOS uređajem koji nije iPad Pro.

Za početak, Apple Pencil mora da bude uparen sa iPad Pro tabletom putem Bluetootha. Apple Pencil je plastičan i poseduje senzore, nije kapacitivan te neće raditi na drugim iOS uređajima. Napomenimo i to da se Apple Pencil puni putem Lightning porta.

Pogledajte veliki Apple iPad Pro iz svih uglova (video)

Izvor: Mashable

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |