Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Google donosi sigurnosno ažuriranje na Nexus 4, 5, 6, 7 i 9

Od danas, gotovo kompletna Nexus linija mobilnih uređaja predstavljenih tokom poslednjih nekoliko godina, počinje da dobija sigurnosno ažuriranje. Modeli uključeni u apdejt su LG Nexus 4, LG Nexus 5, Motorola Nexus 6, Asus Nexus 7 i HTC Nexus 9.

Svi pomenuti uređaji će dobiti novi softverski build, sa oznakom LMY48M. Ovaj softver neće promeniti verziju Androida, koja i dalje ostaje 5.1.1, nakon implementacije. Ovo je najverovatnije prvo, od serije mesečnih sigurnosnih ažuriranja koje je Google obećao za svoje Nexus uređaje. Google se na ovaj potez odlučio nakon što je ne tako davno otkrivena velika Stagefright ranjivost. Pored sigurnosnih ispravki, novo ažuriranje bi trebalo da donese i neke neimenovane ispravke bagova. S obzirom da ne donosi nove funkcije, apdejt je mali i "težak" je oko 30MB za Nexus 6, odnosno oko 20MB za ostale uređaje. Kao i uvek, ažuriranje stiže u talasima, pa neće svima biti dostupno istog trenutka.

Izvor: GSMArena



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |