Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 14. септембар 2015.

Huawei Honor 4C Plus će biti objavljen sledeće nedelje

Kompanija Huawei spremna je da objavi nadograđenu verziju Honor 4C telefona, koji je objavljen u aprilu ove godine. Pod imenom Honor 4C Plus, uređaj će imati 16 GB interne memorije, što je duplo više u odnosu na memoriju koju je Honor 4C model posedovao.

Trenutno nije poznato da li će Honor 4C Plus doći sa nekim drugim promenama. U slučaju da ostatak specifikacija ostane isti kao i kod Honor 4C telefona, uređaj će napajati Kirin 620 sistemski čip sa octa-core 1.2 GHz procesorom, i 5-inčnim displejem rezolucije 720 x 1280 piksela.

Uređaj dolazi sa 2 GB RAM memorije i baterijom od 2550 mAh. Što se tiče kamera, dolazi sa zadnjom kamerom od 13 MP i prednjom od 8 MP. Honor 4C Plus će pokretati Android KitKat sistem zasnovan na Huawei-jevom Emotion UI-u, mada postoji šansa da će i Lollipop varijanta biti dostupna. Cena uređaja će biti predstavljena 14. septembra, a biće dostupan u prodaji od sledećeg dana, 15. septembra.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |