Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Huawei radi na QHD AMOLED displeju sa dva zakrivljenja

Follow @benchmark.rs

Nove informacije iz Kine navode da kompanija Huawei radi na uređaju koji će se takmičiti sa Galaxy S6 Edge modelom, koji će posedovati sopstveni zakrivljeni ekran.

Ekran će imati zakrivljenja sa obe strane i biće "2K", što znači QHD rezoluciju (2,560x1,440 piksela). Kompanija Huawei je izjavila da uskoro  planira masovnu proizvodnju od 3 miliona ovakvih panela mesečno. Planirana dijagonala uređaja je i dalje nepoznata, a najnoviji Huawei Mate S je došao sa 5.5-inčnim 1080p AMOLED displejem, pa možemo očekivati sličnu dijagonalu. U slučaju da su glasine istinite, to će biti ne samo prvi zakrivljeni ekran, već i prvi Huawei-jev QHD Super AMOLED displej.

Treba imati na umu da je izvor ove informacije bio verodostojan u prošlosti, ali za sada ne postoji niti jedan javni prototip ekrana ili uređaja koji će ga koristiti.

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |