Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

понедељак, 14. септембар 2015.

Meizu-ov novi PRO 5 uređaj će biti objavljen 25. septembra

Kako bi razlikovao svoj predstojeći uređaj od svog MX5 flegšipa, Meizu se odlučio da svoj sledeći telefon nazove samo - PRO 5. U poređenju sa prošlogodišnjim modelima, MX4 i MX4 Pro uređajima, ovim modelom kompanija Meizu započinje svoj novi podbrend. Na fotografijama novog uređaja možemo videti Meizu-ov logo, koji je utisnut sa strane pakovanja, na kome piše PRO 5.

00137.jpg

PRO 5 će doći u dve varijante, jednu će pokretati Exynos 7420 čipset, a drugu Mediatek-ov Helio X20, koji će imati prvi deca-core procesor. Podpredsednik Meizu-a je izjavio da neće koristiti Snapdragon 810 za PRO 5 model.

00138.jpg

Za sada je potvrđeno da će uređaji doći sa 1080p displejem, dijagonale 5.5 inča. Prethodni izveštaji navodi da će se specifikacije razlikovati između Exynos i Mediatek verzija, ali možemo očekivati 3GB/4GB RAM memorije, 32 GB interne memorije i kameru od 21 MP.

00139.jpg

Prema Meizu-ovom zvaničnom rasporedu, uređaj će biti predstavljen 25. septembra, a cena će se kretati oko 470 dolara.

00136.jpg

Izvor: GSM Arena

NAJČITANIJE

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |