Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

среда, 9. септембар 2015.

Prijave za Fujitsu Day konferenciju su u toku

Godišnja konferencija kompanije Fujitsu, jednog od globalnih IT lidera, biće održana 17. septembra u hotelu Radisson Blu Old Mill u Beogradu. Pod sloganom “Let’s shape our tomorrow”, ovogodišnja Fujitsu konferencija reafirmisaće posvećenost kompanije pružanju podrške svojim korisnicima u stvaranju bezbedne i održive budućnosti, uz korišćenje informacionih tehnologija.

Fujitsu-day

Učesnici na konferenciji će biti upoznati sa inovacijama u tehnološkom razvoju i informacionim tehnologijama, kao i ulogom i mestom Fujitsu-a u tim promenama. Predavači će biti Christian Bock, Global Clients and Datacentre Marketing Programs Fujitsu, koji će održati predavanje “Radno mesto orijentisano ka čoveku: Radost i efikasnost su u vezi”. Alfons Michel, Head of Account Marketing and Public Affairs Fujitsu, održaće prezentaciju na temu “Budućnost data centara”. Wilhelm Gassner, Director Sales Eastern Europe PFU, održaće predavanje na temu “Fujitsu skeneri – izbor profesionalaca za skeniranje dokumenta”.

Pored stručnjaka iz Fujitsu-a, predavanja će u svojim oblastima održati i eksperti iz Veritas-a i Commvault-a. “Arhiviranje u oblikovanju informacionog pejzaža budućnosti” približiće Nedeljko Stefančić, Senior Technology Consultant Veritas, dok će Aleksandar Antić, Territory Account Manager SEE region Commvault, prezentovati “Commvault Simpana – prozor u svet podataka i informacija”.

Kompanija Fujitsu stvara radno mesto orijentisano ka potrebama čoveka. Nova generacija zaposlenih i sazrevanje mobilnih tehnologija pokreću trend poslovne mobilnosti. Zahvaljujući prezentacijama Workplace sistema, učesnici konferencije će se suočiti sa odgovorom na pitanje da li njihovo radno mesto spremno dočekuje budućnost i izazove koji dolaze.

Ukoliko želite da se registrujete za prisustvo na konferencije pratite uputstva na sledećem linku.



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |