Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

четвртак, 10. септембар 2015.

Ralf Pabst na Bizitu 2015: Kako smo merili kvalitet LTE mreže u Evropi

Na najvećem ICT poslovnom događaju ove jeseni, Bizit 2015, u spisak predavača upisao se i Ralf Pabst, Head of Network Measurement & Testing u kompaniji P3 communications.

Ralf Pabst

Ralf Pabst iza sebe ima više od 14 godina iskustva u telekomunikacijama, tokom kojih je radio kao istraživač, konsultant, data analyst. U kompaniji P3 communications radio je na nekoliko pozicija, a trenutno je angazovan u sektoru za istraživanje i razvoj. Vodio je niz projekata vezanih za unapređenje sistema testiranja mreže, ali i istraživanja zadovoljstva i potreba korisnika telekomunikacionih usluga.

Na Bizitu, Ralf Pabst će govoriti o tome kako je P3 communication testirao kvalitet LTE mreže u Evropi, zašto je bolje najpre uvodi LTE u ruralna područja i šta su naučili o potrebama i željama korisnika telekomunikacionih usluga.

Raspored predavanja i sve dodatne informacije potražite na www.bizit.rs.



Izvor PCPress
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |