Vest:

Dobrodošli na Technodrome.

уторак, 8. септембар 2015.

Sony objavio Android 5.1.1 Lollipop ažuriranje za Xperia Z, ZL, ZR i Tablet Z

Sony je počeo da donosi najnovije Android 5.1.1 Lollipop ažuriranje na svoju Xperia Z, ZL, ZR i Tablet Z liniju uređaja. Za sada izgleda kao da su podržane i Wi-Fi i LTE verzije pomenutih modela, tako da bi vlasnici ovih uređaja trebalo da provere da li imaju ažuriranje sa brojem builda 10.7.A.0.222.

Neće sve verzije pomenutih uređaja dobiti Android 5.1.1 Lollipop ažuriranje. Apdejt uključuje slledeće modele: Xperia Z (C6602, C6603), Xperia ZL (C6503, C6506), Xperia ZR (C5503), Xperia Tablet Z Wi-Fi (SGP311, SGP312) i Xperia Tablet Z LTE (SGP321). Treba napomenuti da Stagefright ranjivost nije u potpunosti ispravljena ovim ažuriranjem.

Izvor: NextPowerUp

NAJČITANIJE

  • Uporedni test kamera na smartfonima
  • Test: Cooler Master MasterCase 5 (PRO)

TOP KOMENTARI

TOP KOMENTARI

Benchmark Forumu



Izvor Benchmark
Share it Please

Unknown

Technodrome je Srpski sajt koji prati najnovije vesti iz sveta aktuelnih tehnologija, od personalnih računara, prenosivih uređaja do sveta zabave i video igara. Sik Multimedia studio se trudi da ovakve informacije približi svima, kroz jedan ovakav portal i kroz Android aplikacije koje će uslediti. Primer jedne od aplikacija iz naše kuhinje je Android Gamer, koju možete preuzeti sa adrese http://goo.gl/oJQyjU , aplikacija prati iste trendove kao i Technodrome, sa akcentom na Android sceni, i na engleskom je jeziku.

0 comments:

Постави коментар

Copyright @ 2013 TD. |